Nu är konferensprogrammet uppdaterat!

Du hittar det på konferensens hemsida på Halmstad universitet: Det 5:e nordiska forskningsseminariet om hästunderstödda interventioner 2024 | Högskolan i Halmstad (hh.se)

Om du scrollar nedåt, så finns det en utskrivbar pdf.

Vill du vara säker på att få plats, anmäl dig snarast!

Avgiften är ett paketpris och gäller hela eventet inklusive middag. Man får självklart delta endast första dagen, men priset är detsamma vare sig man är där en eller två dagar. Vill man endast delta på middagen gäller konferensavgift och konferensanmälan. Det går inte att få reducerat pris för enbart middagen eftersom denna är en del av konferensen.

För dig som inte kan delta fysiskt, kan du delta digitalt för en nedsatt avgift. Digitalavgiften inkluderar inte middagen.

Programändringar annonseras på konferenshemsidan.

OHI organiserar inte konferensen. Det gör Halmstad universitet, men på fredag mellan 13 – 15 finns det utrymme för gruppmöten, tex professionsgrupper, forskarnätverket, regionala grupper. Lokaler finns kostnadsfritt till förfogande. Vi återkommer med mer information om detta!

Välkommen och passa på att träffa dina kollegor!